ATENCIÓ A LES PERSONES

El Palau dels Avis ofereix un equip d'especialistes en cadascuna de les disciplines que comporta l'atenció directa a la persona. Un equip de professionals i sobretot un equip de persones amb vocació per a servir a persones.

 

És per això que amb l'experiència, titulació i dedicació del nostre personal oferim els següents Serveis a les Persones (SP).

- Higiene Personal (HP).

- Rehabilitació.

- Fisioteràpia.

- Podologia.

- Agenda Mèdica (AM).

- Psicologia.

- Odontologia

- Desplaçaments adaptats

 

Aquests serveis s'efectuen en cadascun dels àmbits necessaris, tant a domicili com en l'exterior d'ell, segons la necessitat del client.

ATENCIÓ

DOMICILIÀRIA

El Palau dels Avis ofereix un equip de col·laboradors amb experiència i vocació, en constant formació per poder-se adaptar a qualsevol servei d'atenció domiciliària.

 

Un servei integral i personal, prèviament adaptat per a cadascun dels casos i necessitats.

 

-Acompanyament domiciliari

-Acompanyament Exterior

-Neteja de la llar

-Cuina a domicili

ACOMPANYAMENT

EXTERIOR

El Palau dels Avis ofereix acompanyament del client en l'exterior del domicili, per poder oferir un servei més ampli i així garantir que totes les necessitats estiguin cobertes, tant les del domicili com aquelles que es realitzen fora d'ell.

 

Servei d'Acompanyament Exterior (SAE)

- Acompanyament en el dia a dia.

- Acompanyament en la compra diària.

- Acompanyament en visites mèdiques.

- Acompanyament hospitalari. (Torns diürns i nocturns)

NETEJA DE LA LLAR

Durant el dia a dia, la importància de la neteja de la llar i els espais que ens envolten és imprescindible, és per això que oferim un servei íntegre de neteja i manteniment de la llar com dels objectes que la conformen.

 

- Manteniment i ordre del domicili.

- Rentat i planxat de roba.

- Neteja general.

- Neteja a fons d'estances.

- Neteja de vidres.

- Rentat i recollida de la cuina.

CUINA A DOMICILI

La cuina és un dels factors que més risc i dificultat comporta per a la major part dels nostres clients, és per això que oferim un servei íntegre de cuina a domicili on el client podrà gaudir de:

 

- La compra dels aliments elaborats en el mateix domicili.

- L'ajuda a la ingesta dels aliments.

- La recollida i neteja de la cuina i els utensilis utilitzats.

ATENCIÓ

HOSPITALÀRIA

El Palau dels Avis disposa d'un servei (AH) en el que el nostre personal es desplaça al centre hospitalari per donar assistència al pacient en períodes de convalescència i suport als familiars.

 

Valorem la situació del client i oferim en cadascun dels casos el millor servei que s'adapti a les necessitats d'aquest i dels seus familiars, oferint un servei per hores fins a un global de 24 hores, englobant el servei diürn i nocturn.

TREBALL SOCIAL

Et sents sol?

Ha canviat la teva situació familiar o estàs passant per una situació que et preocupa no saps on demanar ajut?

Se't fa complexe buscar qualsevol recurs o ajut i no saps ni per on començar?

Necessites ser escoltat, saber què fer davant la situació?

Vine al Palau dels Avis que avaluarem, t'assessorem i buscarem el recurs que sigui més adequat. Acompanyat en tot moment i sense espera.

Valoració social (usuaris i nous), al Palau o domicili s/ necessitat.

Assessorament social presencial, domiciliari o pel blog del Palau.

Gestió de Dependència i revisió, informes socials, invalideses i revisions, discapacitat i revisió, informació d'incapacitacions legals

PSICOLOGIA

(tuteles, curateles, guarda de fet...) i informes per poder tramitar-ho, termalisme social ....

Gestió i coordinació de recursos socials i/o sanitaris, com acompanyaments socials, facilitar hora de visites (SSAP,ABS...), cercar recursos segons cada necessitat (càtering, residencies, centre de dia, serveis sociosanitaris, casals, transport....), material ortopèdic lloguer... sense espera de visita però facilitant la coordinació amb els serveis que siguin necessaris en tot moment.

Tràmits a INSS (viduïtats, sol·licitud i revisió d'invalidesa, ...)

Document Voluntats Anticipades.

Seguiment de la teleassistència.

El Palau també disposa d'un psicòleg, que s'encarrega de realitzar la valoració psicològica, emocional i conductual de l'usuari per tal de què el treballador social pugui facilitar-ne els recursos corresponents. Es realitzen visites individuals, tant al mateix centre com a domicili (si no es poden desplaçar) de forma periòdica. També es treballa amb els cuidadors principals de l'usuari (si s'escauen) proporcionant eines per tal de potenciar els aspectes que més s'han de treballar. Es disposa també de visites als familiars.

 

El psicòleg, després de l'avaluació, marcarà els objectius terapèutics del pacient i establirà un pla per poder-los dur a terme. Realitzarà el seguiment de la intervenció i avaluarà els efectes terapèutics d'aquests.

 

ODONTOLOGIA

Revisions dentals i higiene periòdiques

Diagnòstic de patologies bucodentals

Tractament  a domicili o residència

Formació de professionals sanitaris en residències

Tractament del dolor, problemàtiques amb la pròtesi i problemes digestius.

 

 

DESPLAÇAMENTS  ADAPTATS

El Palau ofereix també un servei per als desplaçaments sempre amb un equip professional i amb vehicles adaptats a les necessitats de cada client.

PODOLOGIA

Sabem que cuidar els peus és especialment important en persones d'avançada edat ja que poden sorgir problemes com:

La disminució de la mobilitat, alteracions a les ungles (fongs, ungles acarnissades), Hiperqueratossis (durícies) inclús Helomes (petites durícies).

És per això que oferim un servei, on el nostre equip de podologia es desplaça fins on calgui per poder atendre i tractar les dolències dels nostres clients.

 

 

Manresa  · Tel. urgències: 649 299 140 · info@elpalaudelsavis.com

COPYRIGHT © · EL PALAU DELS AVIS · TOTS ELS DRETS RESERVATS

Dissenyat per

GRUP What's